Izdelava, ki izhaja iz izkušenj in spretnosti

Pri izbiri ustreznih materialov in oblik bomo tesno sodelovali z vami preko strokovnega posvetovanja. AVEC-ovi oblikovalci so optimizirali tudi vašo vizijo, tako da ima zmogljivost, slog in vzdržljivost, kot jih želijo, da ustrezajo vaši ciljni publiki. Začenši s preprosto skico na papirju, je vsak izdelek ponarejen, da vašo vizijo spremeni v resničnost. Z našo pomočjo lahko najdemo dizajn, ki ne presega vašega proračuna in doseže vaše cilje.
Vključevanje storitev prilagajanja

Naš dizajn vas vodi skozi vsak korak, od optimizacije vašega koncepta do izdelave vašega izdelka na podlagi vašega dizajna. Zagotovite strokovne vpoglede in predloge o vseh vidikih vaših idej in odpravite morebitne pomanjkljivosti v vašem dizajnu. Vaš material, struktura izdelka in barvni slog bodo upoštevani in obravnavani, ko bomo sprejeli vaš koncept. Na koncu postopka vam lahko predstavimo izvrsten dizajn, ki lahko doseže vaše cilje.
Poslovno usmerjene storitve hitre izdelave prototipov

Uresničitev koncepta vašega izdelka zahteva natančno izboljšanje začetne skice in večkratne preizkuse izvedljivosti strukture. Zgolj zagotovitev skice ali 3D modela zasnove ni dovolj, ker so nekateri vidiki morda spregledani. Brezplačni prototip AVEC pomaga premostiti vrzel med konceptom in realnostjo, tako da vam pokaže rezultat končne skice. Z našo celovito storitvijo izdelave prototipov vaš začetni koncept izboljšamo v izdelek, ki ustreza vašim ciljem.
Posebna embalaža

Oblikujemo lahko tudi embalažo po meri strank.
Nadzor kakovosti

imamo resno in odgovorno QC ekipo, ki bo opravila pregled v proizvodnji, pred pakiranjem, po popolni embalaži za vse stranke;
Razstavni prostor

Naš prostoren razstavni prostor prikazuje različne izdelke po meri in prikazuje njihovo združljivost z različnimi športi. Črpajte navdih iz našega razvoja oblikovanja z vedno večjimi možnostmi prilagajanja. Če želite obiskati naš razstavni prostor, vam lahko rezerviramo prostor, da boste lahko sami izkusili našo izbiro izdelkov.
Dosezite višje poslovne višine s sodelovanjem z AVEC
Ostanimo v stiku
Prejemajte obvestila o prodajnih akcijah in še več
Sledite AVEC
Želimo slišati od vas!